top of page
  • info292531

Reciclare hârtie pentru 100 de zile pentru 100 de ani pentru România

Pentru a sărbători 100 de ani de România am colectat și reciclat 4 tone de hârtie în 100 de zile!



Noi reprezentăm elevi, profesori, colectori de deșeuri, Consiliul Județean Sibiu și Asociatia Un Viitor fără Gunoi. La sărbătorirea Centenarului, am colectat timp de 100 de zile în 3 școli din județul Sibiu, Axente Sever și orașul Sibiu.

Apoi, am reciclat 4 tone de hârtie și carton, iar școlile și elevii au primit ceasuri și diplome din hârtie reciclată. Un video despre întregul proiect și realizările acestuia poate fi vizualizat aici

Am salvat 75 de copaci în frumoasa noastră Românie prin acest proiect, finanțat și susținut de Consiliul Județean Sibiu.


"În primul rând, acest proiect a avut un impact pozitiv asupra elevilor școlii noastre. Au fost motivați să iubească, să prețuiască și să protejeze natura, mediul. Au colectat hârtie ... salvând copacii, care sunt o adevărată sursă de aer curat.

Elevii s-au mobilizat și au adus materiale reciclabile la școală, ajutați de alți membri ai familiei, bunici, frați mai mari.

Au cerut tuturor vânzătorilor magazinelor din Axente Sever să păstreze orice cutie sau carton pentru a le aduce la școală, iar acest lucru a câștigat aprecierea și admirația tuturor.

Cea mai mare satisfacție am avut-o atunci când una dintre eleve a spus că nu este interesată de premiu, dar a fost fericită să salveze acei copaci de la tăiere. " a declarat profesorul coordonator al școlii Axente Sever. 

Ar trebui să reciclăm 101 zile anul viitor, în sărbătorirea României având 101 ani? Am putea face acest lucru cu ajutorul tău. Vă rugăm să ne ajutați să menținem România frumoasă - și lumea întreagă. Contactați-ne aici info[at]clearpublicspace.org.



4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page